Пошук

Новини

21 Травня, 2021 р., 14:36
В рамках тижня безпеки дорожнього руху, який проходить в Україні з 17 по 23 травня 2021 року, поліцейський офіцер громади Микола Толстихін вирішив нагадати прості правила, які здатні врятувати життя учням Піддубцівської та Романівської шкіл.  Для цього в освітніх закладах організували зустрічі під час яких діти змогли задати усі питання та обговорити ситуації на дорозі, які їх цікавили. Микола Толстихін наголосив школярам на важливості дотримання правил дорожнього руху під час подорожування велосипедами та іншими мобільними засобами пересування, як то героборди, електроскутери та електросамокати, моноколеса.  Поліцейський наочно продемонстрував, як повинні  бути оснащені світловідбивними елементи - катафотами, звуковими сигналами засоби руху.  За допомогою мультимедійної презентації він пояснив школярам якими знаками можна попередити інших учасників руху про маневр велосипедиста на проїжджій частині, що їхати потрібно ближче до правої частини дороги усім транспортним засобам, які пересуваються зі швидкістю до 35 км. за годину. Школярі дізналися, як правильно переходити пішохідну доріжку, що означають різні дорожні знаки, як переходити через пішохідний перехід з велосипедом, як уберегти свого "залізного коня" від крадіжки та чи потрібно користуватись телефоном під час руху вулицями. 
20 Травня, 2021 р., 08:56
Українська вишиванка - це національна святиня!  Цей день в Україні немає фіксованої дати. Щороку святкування припадає на третій четвер травня. В 2021 році День вишиванки припадає на 20 травня. Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! 
19 Травня, 2021 р., 14:13
КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради оголошує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Діти мають право на ...»  (далі – Конкурс).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних