Пошук

У Воротневі вчителі та батьки продавали смаколики, аби зробити школу кращою

Дата: 16.08.2021 16:30
Кількість переглядів: 572

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Педагогічний колектив та батьки Воротнівської школи поставили собі за мету зробити накриття над сходами школи та їдальні і підготували проєкт на програму підтримки громадських ініціатив «Бюджет участі - 2021».

Але, окрім того, що вони мають пройти конкурсний відбір серед інших учасників, мають ще й забезпечити співфінансування проєкту на суму не менше 10% від кошторису.

Аби зібрати необхідну суму, «шкільна команда» підійшла до справи креативно. Вони напекли чимало смаколиків та організували розпродаж прямо під час святкування Дня села Воротнів, яке відбулось цими вихідними на території сільського Будинку культури.

Директорка школи Вікторія Кошелюк розповіла, що їхній задум вдався -  і вже до кінця свята спільними зусиллями зібрали навіть трохи більшу суму, ніж очікували. «Ми розуміємо, що беремо участь у конкурсі, і не залежно від його результату, кошти підуть на благо школи, на реалізацію важливих та цікавих проєктів та задумів» - зазначила Вікторія Кошелюк.

Заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук, який був на святкуванні у Воротневі, розповів, що ідея із смаколиками була дуже вдалою, адже їх охоче купували і батьки, і діти, і гості свята.

«Я й сам долучився, бо коли бачиш людей, які хочуть змінити «світ» на краще, хочеться їм допомогти», - зазначив посадовець.

Нагадаємо, проєкти на програму підтримки громадських ініціатив «Бюджет участі - 2021» можна ще подати до 17.00 середи 18 серпня 2021 року.

Деталі за цим посиланням - https://pidgayci-gromada.gov.ua/news/1626370314/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.