Пошук

Інформувати про корупцію може кожен громадянин України, іноземець чи особа без громадянства

Дата: 22.10.2024 10:45
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

Володієте інформацією про корупційні правопорушення? Маєте можливість повідомити про такі факти поштою, телефоном або електронною поштою


Інформувати відповідні органи про факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень чи інших порушень Закону України від 14 жовтня 2014 року №1700 «Про запобігання корупції» може кожен громадянин України, іноземець чи особа без громадянства, - нагадують у секторі з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Волинській області. 

Якщо ж Ви володієте інформацією щодо протиправних дій з боку службових осіб Головного управління ДПС у Волинській області, то її можна повідомити у будь-який зручний спосіб, зокрема:

- з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: 43027, м. Луцьк, вул. Київський майдан, 4; 
- на електронну адресу vl.kor@tax.gov.ua; 
- засобами телефонного зв’язку через працівників сектору з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Волинській області, на номер (0332) 777-171, ІР (033)7127.

Повідомлення про корупцію може бути здійснено як працівниками податкової служби, так і представниками бізнесу, громадянами, без зазначення авторства, тобто анонімно з використанням будь-якого каналу зв’язку. 

Таке анонімне повідомлення про порушення антикорупційного законодавства підлягає обов’язковому розгляду, якщо наведена в ньому інформація стосуватиметься конкретної особи та міститиме фактичні дані, які можуть бути перевірені.  

Нагадаємо, шо зміцнення доброчесності та довіри до контролюючих органів через посилення антикорупційних заходів та підвищення прозорості й ефективності процедур управління. – серед головний цілей Національної
стратегії доходів.

Сектор інформаційної взаємодії
Головного управління ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних