Пошук

Понад 130 тисяч гривень спрямували в підтримку армії за результатами літніх благодійних подій у центрі культури Підгайцівської сільської ради

Дата: 09.09.2024 09:52
Кількість переглядів: 61

У Центрі культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради підсумували усі благодійні проєкти за літній період та розповісти, куди спрямували допомогу військовим.

Фото без опису

Упродовж літа працівники культури організовували пізнавальний відпочинок для дітей в усіх селах громади і збирали донати на ЗСУ.

Фото без опису

Провели великий благодійний ярмарок та концерт до Дня Незалежності України, а Заслужений народний ансамбль пісні та танцю України «Колос» відіграв кілька виїзних благодійних концертів.

Фото без опису

Спільними зусиллями, за три місяці, зібрали 131 100 грн, які спрямували на придбання FPV – дрона з акумуляторами та зарядної станції ECO Flo для військових із  14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, також дрони - камікадзе (FPV) відправили Волинському стрілецькому батальйону 33-ї механізованої бригади та бійцям 100 – окремої механізованої бригади.

Фото без опису

Для придбання засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) передали 22 000 грн, ще 8000 грн пішло на матеріали для виготовлення маскувальної сітки та засоби гігієни для військових.

Фото без опису

Щиро дякуємо мешканцям громади, які долучалися до активностей Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради та донатили на ЗСУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних