Пошук

Сільський голова Юрій Семенюк привітав медиків КП "Луцька центральна районна лікарня" з професійним святом

Дата: 25.07.2024 11:31
Кількість переглядів: 99

Напередодні Дня медичного працівника, який відзначається в Україні 27 липня, Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк особисто привітав, відзначив та подякував медпрацівникам КП"Луцька центральна районна лікарня" Підгайцівської сільської ради за сумлінну працю.

Фото без опису

Під час свого візиту до лікарні, очільник Підгайцівської громади наголосив медикам на важливості закладу охорони здоров'я для регіону, громади та наших воїнів з усієї України. Сільський голова побажав працівникам медичної професії міцного здоров'я, професійного розвитку, всіх благ, довгоочікуваного Миру в Україні.

Фото без опису

За сумлінну працю, вагомі досягнення в трудовій діяльності, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника грамотою Підгайцівської сільської ради Юрій Семенюк нагородив медичну директорку закладу - Троян Олену Анатоліївну, системного програміста Воробйова Максима Володимировича, лікарку-рентгенолога Банько Марину Василівну, старшу медичну сестру хірургічного відділення Мушку Ольгу Віталіївну.

Фото без опису

Головний лікар Сергій Коновал подякував за відзнаки від сільської ради та урочисто вручив медикам грамоти за вагомі досягнення у професійній діяльності, значний внесок у надання кваліфікованої медичної допомоги населенню області та з нагоди Дня медичного працівника від Волинської обласної державної адміністрації - лікарці фізичної та реабілітаційної медицини Німчук Богдані Валеріївні та від Управління охорони здоров’я Волинської ОДА - лікарці фізичної та реабілітаційної медицини - Мельничук Ірині Миколаївні, медичній сестрі стаціонару - Ваденюк Олені Остапівні.

Фото без опису

Загалом, напередодні професійного свята преміями та подяками відзначили 34 працівників закладу охорони здоров'я.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Луцька Центральна Районна Лікарня


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних