Пошук

Оголошення про скликання 39-ї сесії Підгайцівської сільської ради

Дата: 12.06.2024 14:35
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

39 - та позачергова  сесія Підгайцівської сільської ради 8-го скликання відбудеться 13  червня 2024 року о 16.00 годині в приміщенні сільської ради. На розгляд пленарного засідання виносяться наступні питання:

  1. Про затвердження порядку денного позачергової тридцять дев’ятої сесії Підгайцівської сільської ради восьмого скликання.
  2. Про затвердження схеми організації дорожнього руху «Схема розташування технічних засобів організації дорожнього руху по вулиці Європейській, вулиці Княгині Ольги, вулиці Григорія Андрузького в с. Липини Луцького району Волинської області».
  3. Про внесення змін до рішення сільської ради Про бюджет сільської територіальної громади с. Підгайці на 2024 рік від 22.12.2023 р. №35/6.
  4. Про затвердження розпоряджень сільського голови у міжсесійний період.
  5. Про внесення змін до рішення сільської ради від 10.05.2022 № 18 «Про затвердження Програми фінансової підтримки КП при Підгайцівській сільській раді на 2022-2024 роки».
  6. Про продовження строку повернення поворотної фінансової допомоги, наданої Комунальному підприємству при Підгайцівській сільській раді.
  7. Про внесення змін в рішення Підгайцівської сільської ради № 35/25 від 22.12.2024 «Про встановлення вартості харчування в закладах освіти на території Підгайцівської сільської ради на 2024 року».
  8. Про затвердження Акту приймання – передачі проектно-кошторисної документації та експертних звітів до неї.
  9. Про надання дозволу на коригування проектно- кошторисної документації на «Нове будівництво споруди цивільного захисту для Гараздженської гімназії Підгайцівської сільської ради, що знаходиться по вул. Вишнева,77а, с.Гаразджа, Луцького району, Волинської області».
  10. Про надання дозволу на виготовлення проектно- кошторисної документації.
  11. Про делегування функцій замовника послуг з поточного ремонту доріг, що знаходяться на балансі Підгайцівської сільської ради.
  12. Про надання дозволу на укладання договору суперфіції.
  13. Про дозвіл на розроблення детального плану території.
  14. Про затвердження детального плану території.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
  16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  18. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки.
  19. Про оренду.
  20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності (цільове призначення якої змінюється) яка перебуває в оренді.
  21. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту.
  22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки розташованої за межами населених пунктів Підгайцівської сільської ради.
  23. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.
  24. Про добровільну відмову від права власності на земельну ділянку.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності (цільове призначення якої змінюється).
  26. Про надання дозволу на переведення садового будинку в житловий.
  27. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних