Пошук

"Весна серед сирен": у Лищі відбувся благодійний ярмарок та концерт на підтримку ЗСУ

Дата: 29.05.2024 16:00
Кількість переглядів: 92

У Підгайцівській громаді тривають весняні благодійні заходи, до яких долучаються жителі сіл, колективи закладів освіти, будинків культури та волонтери. Все - заради підтримки наших захисників, яким сьогодні дуже важко.

Фото без опису

"Весна серед сирен" - під такою символічною назвою відбувся благодійний ярмарок та відшумів концерт творчих колективів БК села Лище та Лищенського ліцею.

Фото без опису

При сприянні Лищенського старостату, спільними зусиллями назбирали 24000 грн.

Фото без опису

На ярмарку можна було придбати різні поробки, картини, вази ручної роботи, книги, іграшки, вишиванки.

Фото без описуФото без опису

Місцевий РК "Сазан" частував учасників смачною рибною юшкою за "донат". Мед та медове печиво можна було придбати від воротнівських доброчинців.

Фото без опису

Благодійний захід відвідали заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, депутат Святослав Карбовський, в.о. начальниці відділу освіти Світлана Зінкевич, староста Олена Голубович.

Леонід Гроголь подякував організаторам за благородну справу та наголосив на важливості підтримки наших воїнів у такий складний для країни час і словом і ділом, адже нашим захисникам важливо відчувати й моральну підтримку й підтримку дронами, РЕБами й іншою військовою амуніцією.

Світлана Зінкевич висловила своє захоплення рівнем проведення благодійного дійства та подякувала колективу Лищенського ліцею та колективам Будинку культури.

"Неймовірні емоції, крутезні номери надзвичайно талановитих діток і, звичайно, підтримка ЗСУ! До сліз, до мурашок по шкірі, до ридання душі прекрасні номери на тему війни… низький уклін усім, хто підготував чудовий концерт «Весна серед сирен». Не можу не подякувати за пісню «Чорна квітка» у виконанні педагогинь Наталії Плисюк, Наталії Михальчук, Наталії Сікори, Ірини Поліщук… неймовірне виконання, зал просто плакав …", - розповіла посадовиця.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних