Пошук

Піддубцівські ліцеїсти - фіналісти V Конкурсу креативних ідей учнівської молоді «ЗРОБИМО ВОЛИНЬ КРАЩОЮ!»

Дата: 01.05.2024 16:02
Кількість переглядів: 66

Щороку конкурс Волинського національного університету імені Лесі Українки "Зробимо Волинь кращою" збирає сотні креативних ідей серед учнів шкіл нашого краю, переважна більшість яких має соціальне спрямування.

Цьогоріч, цінні подарунки, грошову винагороду, подяки та збірник креативних ідей отримала команда Піддубцівського ліцею від організаторів конкурсу за участь та вихід у фінал.

Учасники: Твердий Борис, Щебетюк Петро, Ткачук Антон, Савюк Олександр та їх керівниця Смалюк Інна підготували проєкт: "Пухнаста надія: притулок на шляху до дому".

Фото без опису

Метою пропонованого проєкту є поступове зменшення кількості безпритульних тварин на вулицях громади шляхом їх вилову, стерилізації, вакцинації, соціалізації, прилаштування та підвищення рівня свідомості населення.

"Щиро радіємо за наших юних вихованців, які вперше взяли участь та стали фіналістами V Конкурсу креативних ідей учнівської молоді «ЗРОБИМО ВОЛИНЬ КРАЩОЮ!» . Дякуємо організаторам за чудовий тренінг для вчителів, цікаві екскурсії для учнів, щирі вітання, цінні нагороди, подарунки приємні посмішки та турботливе ставлення викладачів і студентів Ви вмієте мотивувати.

Нові знайомства, неоціненний досвід Дійсно креативні, практичні та змістовні проєкти учасників та переможців конкурсу!", - висловили свої враження учасники проєкту з Підгайцівської громади.

Вітаємо юну проєктну команду Піддубцівського ліцею та їх наставника з гарним результатом. Бажаємо і надалі бути соціально активними, креативними та не зупинятися у пошуку шляхів як зробити Волинь та Підгайцівську громаду кращою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних