Пошук

У селі Лище в рамках Всесвітнього Тижня імунізації відбувся "День здоров'я"

Дата: 24.04.2024 16:35
Кількість переглядів: 53

23 квітня на прилеглій до амбулаторії території медики Підгайцівський ЦПМСД Підгайцівської сільської ради разом з Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб організували «Територію здоров'я».

Фото без опису

Програма заходу була насиченою. Відвідувачі брали участь у профілактичних бесідах з метою популяризації здорового способу життя, здорового харчування, підвищення обізнаності про важливість імунізації та запобігання хворобам.

Фото без опису

На території здоров'я кожен міг отримати медичну консультацію, визначити рівень глюкози в крові, виміряти індекс маси тіла, артеріальний тиск, зробити швидкий тест на COVID-19, ВІЛ/СНІД, гепатити В і С.

Фото без описуФото без опису

Працювала, також, локація вакцинації (автобус), де можна було здійснити щеплення згідно з національним Календарем профілактичних щеплень (дифтерія, правець), щеплення проти COVID-19.

Фото без опису

Молоді люди із задоволенням взяли участь у майстер-класі з техніки миття рук.

Фото без опису

Людною та інформативною була локація, де працювали парамедики Червоного Хреста. У разі необхідності, продемонстровані ними навички надання першої допомоги сприятимуть збереженню життя і здоров’я близьких.

Фото без опису

Захід відвідав Леонід Гроголь - заступник Підгайцівського сільського голови , який подякував медикам за важливу справу, а відвідувачам за відповідальне ставлення до свого здоров'я.

Фото без опису

“Здоров'я - це неоціненний дар, який потрібно берегти. Вакцинація, профілактичні огляди, консультування сімейним лікарем, дерматоскопія, тестування швидкими тестами - це доступні опції в наших амбулаторіях. Тримайте зв'язок зі своїм сімейним лікарем та бережіть здоров’я!”, - звернулися до своїх пацієнтів медики Підгайцівського ЦПМСД.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних