Пошук

Три дитячі садочки Підгайцівської громади встановлювали рекорди України за найбільшою кількістю занять доброти

Дата: 01.04.2024 15:18
Кількість переглядів: 78

З 26 лютого по 1 березня в закладах дошкільної освіти України та закордону для дошкільнят проводилися заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Фото без опису

До 885 населених пунктів, в яких в нашій країні у час війни провели заходи, що об'єднали малят та подарували їм віру в перемогу добра над злом, доєднались ЗДО зі Звірова, Піддубців та Лища.

Фото без опису

Вихователі розповідали дітям як правильно доглядати за тваринами, вивчали потреби найменших жителів планети, намагалися з'ясувати чому з'являються безпритульні тварини та як цьому запобігти.

Фото без опису

"Заняття проводилися у добрій атмосфері. Ми виготовили колективний плакат "Лапусики", де розмістили фото малят із їх чотирилапими друзями. Провели два тематичні заняття Знай, люби, оберігай!" та "Віконечко доброти", де навчали малят поводженню з домашніми тваринами, розглядали права наших "хвостиків". Відкриттям для малят було те, що є зооволонтери, люди, які допомагають тваринкам", - розповіла директорка Звірівського ЗДО “Сонечко” Оксана Гуменюк.

Фото без опису

“Дякуємо нашим педагогам дошкільних закладів освіти за участь у важливих проєктах та заходах, які не лише розвивають дітей, а й збагачують їх світ позитивними емоціями та вірою у краще”, - розповіла начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Зінкевич.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних