Пошук

Оголошення про скликання 37-ї сесії Підгайцівської сільської ради

Дата: 26.03.2024 17:02
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

37 - ма чергова  сесія Підгайцівської сільської ради 8-го скликання відбудеться 05 квітня 2024 року о 14.00 годині в приміщенні сільської ради. На розгляд пленарного засідання виносяться наступні питання:

  1. Про затвердження порядку денного чергової тридцять сьомої сесії Підгайцівської сільської ради восьмого скликання.
  2. Про виконання програми економічного і соціального розвитку Підгайцівської сільської ради за відповідний період 2024 року.
  3. Про затвердження розпоряджень сільського голови у міжсесійний період.
  4. Про внесення змін до рішення сільської ради Про бюджет сільської територіальної громади с. Підгайці на 2024 рік від 22.12.2023 №35/6
  5. Про затвердження програм.
  6. Про внесення змін до рішення сільської ради від 10.05.2022 № 18 «Про затвердження Програми фінансової підтримки КП при Підгайцівській сільській раді на 2022-2024 роки»
  7. Про визначення переліку об’єктів та видів безоплатних громадських робіт на території Підгайцівської сільської ради на 2024 рік.
  8. Про внесення змін в додаток 1 до рішення Підгайцівської сільської ради від 30.11.2023 року №34/5 «Про затвердження структури та штатної чисельності працівників апарату Підгайцівської сільської ради та її виконавчих органів».
  9. Про затвердження Статуту Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради» у новій редакції.
  10. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки обдарованих і талановитих учнів закладів загальної середньої освіти Підгайцівської сільської ради на 2023-2025 роки.
  11. Про затвердження проектної документації за робочим проектом «Схема організації дорожнього руху по вул. Лесі Українки в с. Липини Луцького району Волинської області». 
  12. Про преміювання сільського голови на 2024 рік.
  13. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
  14. Про затвердження детального плану території.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
  16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  18. Про оренду.
  19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки комунальної власності.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок комунальної власності Підгайцівської сільської ради. 
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Підгайцівській сільській раді для продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах.
  23. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  24. Про надання дозволу на формування лотів для продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах.
  25. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  26. Про надання згоди на прийняття земельної ділянки державної власності у комунальну власність Підгайцівської сільської ради.
  27. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.07.2023 №30/32 «Про припинення Комунальному підприємству при Підгайцівській сільській раді права постійного користування земельною ділянкою».
  28. Про внесення змін в рішення Підгайцівської сільської ради від 09.02.2024 року № 36/26 "Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки комунальної власності;.
  29. Про надання права постійного користування земельною ділянкою.
  30. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності (цільове призначення якої змінюється).
  31. Про проведення земельних торгів у формі електонного аукціону щодо продажу права оренди на земельні ділянки водного фонду.
  32. Про прийняття в комунальну власність нежитлової будівлі, що на вул. Східна, 40 у селі Струмівка Луцького району, Волинської області.
  33. Про надання дозволу на переведення садового будинку в житловий. 
  34. Про присвоєння назв вулиць та провулків на території Підгайцівської сільської ради.
  35. Про внесення змін до рішення Підгайцівської сільської ради від 04.02.2022 року № 14/9 «Про затвердження переліку закладів освіти, об’єктів комунальної власності Підгайцівської територіальної громади»
  36. Про внесення змін до рішення Підгайцівської сільської ради від 30.12.2020 року № 4/2 «Про прийняття зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Луцького району та Ківерцівського району в комунальну власність Підгайцівської сільської ради цілісних майнових комплексів та котелень».
  37. Про затвердження генерального плану с. Борохів та с.Лище Луцького району Волинської області.
  38. Про внесення змін до інвестиційного договору.
  39. Про надання згоди на укладення договору щодо організації та фінансування будівництва.
  40. Різне.
  41. Розгляд депутатських запитів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних