Пошук

Як забезпечити здорове харчування молодого покоління у школах та дитсадках: освітяни спілкувалися з представниками Держпродспоживслужби

Дата: 26.03.2024 15:41
Кількість переглядів: 64

Харчування в закладах освіти, запровадження системи НАССР, сучасні вимоги харчового законодавства - ці та інші питання вивчали керівники закладів освіти громади та відповідальні за харчування особи у школах та дитячих садках.

Фото без опису

Просвітницький захід для освітян в напрямку впровадження в життя реформи системи харчування у закладах шкільної та дошкільної освіти провели спеціалісти Луцького районного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Малімон Неля Григорівна та Погребський Георгій Миколайович.

Все заради забезпечення здорового харчування молодого покоління українців, які будуть розбудовувати Мирну Україну.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

"Сьогодні ми всі є відповідальними за здоров'я молодого покоління. Одним з найважливіших кроків у процесі зміни та переформатування системи організації харчування в закладах освіти й забезпечення дітей якісною та поживною їжею є впровадження Стратегії реформи шкільного харчування та вимог НАССР.

На найближчі роки Стратегія має стати «дорожньою картою» реалізації реформи для всіх її учасників. Тому, для нас важливо проводити такі зустрічі" - розповіла начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Зінкевич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних