Пошук

Танцюй, поки сонце до тебе сміється: у Підгайцях відлунав звітний концерт "Гармонії". ФОТО. ВІДЕО

Дата: 18.03.2024 11:00
Кількість переглядів: 146

У неділю, 17 березня у будинку культури села Підгайці відбувся благодійний звітний концерт зразкового аматорського ансамблю танцю «Гармонія»!

Фото без опису

Вихованці керівниці танцювального колективу, хореографині Тетяни Салімухи вкотре продемонстрували яскраве свято танцю, де кожна композиція - це справжній витвір мистецтва.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Колоритні костюми, сучасна хореографія у виконанні різновікових артистів, які неодноразово здобували призові місця на міжнародних та всеукраїнських фестивалях танцю в цей день подарували глядачам чимало позитивних емоцій.

Фото без описуФото без опису

Концертна програма благодійного заходу містила, також, пісенні композиції та декламацію віршів вихованців будинків культури громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У репертуарі “Гармонії” важливе місце відведене національно-патріотичній тематиці виступів, з якими юні артисти пропагують свободу і незалежність України на вітчизняних та закордонних сценах: “Не твоя війна”, “Країна вперед”. Та найбільш щемним танцювальним шедевром “Гармонії” є спільний номер з колективом "Соняшник" ГО "Батьків і дітей з синдромом Дауна», який не лише має патріотичне спрямування, а й пропагує ідею безбар'єрності.

Фото без описуФото без опису

 

Зі слів Тетяни Салімухи, яка по завершенню концерту щиро дякувала батькам та дітям, за кожним яскравим виступом її вихованців стоїть насамперед нелегка, системна праця, яка дає можливість кожній дитині поринути у вирій творчого піднесення.

Фото без описуФото без опису

Під час благодійного дійства, працівники КЗ "Центр культури, туризму молоді та спорту" Підгайцівської сільської ради частували присутніх солодкими млинцями, які гуртом готували спільно з Бібліотеки-філії Підгайцівської сільської ради напередодні.

Фото без описуФото без опису

Приємно відзначити, що гості та учасники благодійного заходу спільними зусиллями спрямували 3,5 тис. на лікування пораненого військовослужбовця ЗСУ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних