Пошук

Захиснику Андрію Собчуку вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня та присвоїли військове звання головного сержанта

Дата: 11.03.2024 15:07
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Захиснику Андрію Собчуку з села Струмівка Підгайцівської громади вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня згідно з Указом Президента України №746/2023 від 10 листопада 2023 року та присвоїли військове звання головного сержанта. Про це повідомили у Волинській Службі Новин.

Андрій Собчук депутат Підгайцівської сільської ради. Після вторгнення ворога пішов захищати Україну від російських окупантів.

Пройшовши спеціальний бойовий і тактичний вишкіл на базі формування територіальної громади (ДФТГ «Підгайці №1»), Андрій з побратимами отримали статус інструкторів, щоб ділитися навиками з бійцями, і самим брати участь у боях. Коли стало зрозуміло, що на Волині ситуація відносно стабільна, захисник з побратимами вирушили туди, де більше потрібні - на Донеччину.

Андрій Собчук - командир взводу охорони 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України.

Маємо за честь привітати з почесною нагородою справжнього Героя. Дякуємо вам за можливість вільно жити на рідній землі. Нехай бережуть вас всі Янголи всесвіту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних