Пошук

У Підгайцях вшанували героїв Революції Гідності

Дата: 20.02.2024 14:30
Кількість переглядів: 383

20 лютого, в День Героїв Небесної сотні біля пам'ятного знаку у селі Підгайці відбулась громадська панахида за загиблими під час Революції Гідності.

Фото без опису

До стели Героїв Небесної Сотні поклали квіти.

Фото без опису

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, колектив сільської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту згадали про буремні події Революції Гідності, про величезну громадянську відвагу та силу духу українців.

Фото без опису

Панахиду за людьми, які загинули внаслідок розстрілів на Майдані Незалежності у 2014 році провів отець Андрій, настоятель Звірівського храму. Він розповів, що вшановуючи новітніх Героїв ми повинні усвідомити, наскільки важливо не лише пам'ятати й шанувати їх подвиг, а і єднатись українським народом для того, щоб докладати максимум зусиль кожного з нас заради спільної Перемоги.

Фото без опису

"Пам’ятаймо, шануймо подвиги наших Героїв, які своєю мужністю та відвагою, без зброї у руках змінили курс розвитку держави. Дякуємо нашим збройним силам, які сьогодні зі зброєю у руках захищають Батьківщину. Гуртуємося у спільній боротьбі за свободу і незалежність України. Вічна шана і слава Героям", - розповів Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних