Пошук

У Піддубцівській амбулаторії для діагностики використовуватимуть нову портативну ультразвукову систему

Дата: 16.02.2024 09:55
Кількість переглядів: 220

Придбати сучасний УЗД апарат від компанії "Санте інтеграль" для Піддубцівської амбулаторії вдалося завдяки реалізації благодійного проєкту соціально-відповідального бізнесу, зокрема, керівника підрозділу ТОВ "ВОЛИНЬ НОВА" ГК ТМ "ВІЛІЯ" Гнатюка Івана Володимировича.

Фото без опису

Днями, Піддубцівську амбулаторію відвідали Леонід Гроголь - заступник Підгайцівського сільського голови та староста Віктор Ковжук.

Фото без опису

Сімейна лікарка Тимчук Ірина Григорівна розповіла посадовцям та наочно продемонструвала можливості нової системи.

Фото без описуФото без опису

Як розповіла лікарка, сучасний портативний УЗД - це компактний апарат, який розміщується у невеличкому боксі, тому його можна використовувати не лише в стінах амбулаторії, а й у будь-якому іншому місці, під'єднавши до ноутбука, стаціонарного комп'ютера, планшета чи телефона.

"Цей апарат чудовий помічник для сімейного лікаря, зокрема для діагностики патологій черевної порожнини в разі травм, забоїв, діагностики жовчно - кам'яної хвороби, хвороби серця, гінекологічних патологій. Така діагностика допомагає сімейному лікарю швидко поставити діагноз та в разі потреби спрямувати пацієнта відразу до профільного спеціаліста чи на стаціонарне лікування", - пояснила Ірина Тимчук.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь розповів, що покращити технолого-діагностичну базу Піддубцівської амбулаторії вдалося завдяки соціально-відповідальному аграрному підприємству ТОВ «Набуток» ГК ТМ «ВІЛІЯ», яке впроваджує соціальні проєкти у населених пунктах громади. Мова іде про населені пункти, в яких жителі здають підприємству в оренду свої сільськогосподарські угіддя.

Фото без опису

«Це чудовий приклад ефективної взаємодії громади, бізнесу та влади. Підприємство щороку спрямовує інвестиції на створення соціальної інфраструктури та надає благодійну допомогу на розвиток цих населених пунктів. Коштом інвестора минулого року облаштували дитячий майданчик поблизу будинку культури села Піддубці, позаминулого року - встановили спортивний комплекс з тренажерами просто неба біля гімназії с. Борохів. Дякуємо соціально відповідальному бізнесу та сподіваємось на подальшу співпрацю", - розповів посадовець.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних