Пошук

До уваги платників податків! Оновлено переліки боржників!

Дата: 15.02.2024 11:22
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Головне управління ДПС у Волинській області надало перелік платників податків, які мають податковий борг до місцевого бюджету станом на 01.01.2024 року. 

Перевірити наявність/відсутність податкового боргу можна за посиланням, в особистому кабінеті платника чи безпосередньо звернувшись до податкової служби.

Зауважимо, що вчасно виявлений та погашений податковий борг унеможливлює збільшення податкових зобов’язань.

У Секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області звертають увагу платників податків, що перевірити стан розрахунків із бюджетом можна через Електронний кабінет.

Зокрема, у приватній частині Електронного кабінету діє режим «Стан розрахунків з бюджетом», який передбачає доступ платника до особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів, тобто до даних інтегрованої картки платника.

Варто врахувати, що вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, через інтегровану систему електронної ідентифікації id.gov.ua.

Якщо у вас наявний податковий борг, то варто якнайшвидше подбати про його погашення, - рекомендують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Щоб держава мала можливість успішно протидіяти агресії ворога, податкова служба просить усіх платників своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних