Пошук

Покращать умови перебування в укриттях закладів освіти та пунктах незламності

Дата: 13.02.2024 11:26
Кількість переглядів: 156

У співпраці з Міжнародною організацією міграції (МОМ) покращать умови перебування в укриттях закладів освіти та пунктах незламності.

Фото без описуФото без опису

Ковдри, розкладні стільці, сонячні ліхтарі та багаторазовий посуд отримала сільська рада виключно на потреби укриттів та пунктів незламності в рамках проєкту "Програма МОМ в Україні з розповсюдження непродовольчих товарів та загальних поставок".

Фото без опису

Вказана допомога є безоплатною та безповоротною та підлягає суворій звітності щодо цільового використання.

"Співпраця міжнародного рівня, яку налагоджено в громаді є важливою, адже облаштування укриттів, центрів незламності - це питання безпеки наших дітей та жителів. У вказаному напрямку, який визначено пріоритетом, спрямовуємо, також, і левову частку коштів з місцевого бюджету.

Зокрема, на минулій сесії майже 49 млн. виділили на забезпечення належних умов та будівництво споруд цивільного захисту (укриттів) у закладах освіти громади", - розповів Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

"Дякуємо Міжнародній організації з міграції за надану допомогу, завдяки якій укриття наших закладів освіти поповняться такими необхідними речами як пледи та розкладні стільці.

Маємо надію, що тривог буде якнайменше, й скоро наші дошкільнята та школярі повернуться до мирного навчання!", - розповіла в.о. начальниці Відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Зінкевич.

IOM Ukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних