Пошук

Військовослужбовця з села Хорлупи Підгайцівської громади Непочатих Віктора Святославовича урочисто нагороджено відзнакою Міністерства оборони України «За поранення»

Дата: 09.02.2024 15:08
Кількість переглядів: 93

Військовослужбовця з села Хорлупи Підгайцівської громади Непочатих Віктора Святославовича було урочисто нагороджено відзнакою Міністерства оборони України «За поранення», згідно наказу №1506 від 24 листопада 2023 року.

Фото без опису

Нагороду Захиснику України вручив ст.офіцер Луцького РТЦК та СП Віталій Котеленець 9 лютого у Підгайцівській сільській раді.

Фото без опису

Медаль «За поранення» — відомча відзнака Міністерства оборони України, якою нагороджуються військовослужбовці ЗСУ за особисту мужність і героїзм, самовіддані дії у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку в умовах, пов'язаних із ризиком для життя.

Віктор Святославович боронив Батьківщину від січня 2023 року на посаді командира відділення і командира бойової машини.

Фото без опису

В боях за с. Іванківске 19 травня 2023 року Захисник отримав численні поранення внаслідок ураження ворожим дроном камікадзе (зі снарядом від РПГ), який залетів у його бліндаж.

Згідно наказу від 20 травня 2023 Віктор Непочатих, також, нагороджений Відзнакою командувача Сухопутних військ ЗСУ - нагрудним знаком "За особисту хоробрість".

За період військової служби Захисник був відзначений грамотою командира військової частини підрозділу "Айдар" за сумлінне виконання обов'язків з відсічі збройної агресії рф на території Донецької області.

Пишаємося нашим Героєм!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних