Пошук

Військовослужбовця з села Хорлупи Підгайцівської громади Непочатих Віктора Святославовича урочисто нагороджено відзнакою Міністерства оборони України «За поранення»

Дата: 09.02.2024 15:08
Кількість переглядів: 111

Військовослужбовця з села Хорлупи Підгайцівської громади Непочатих Віктора Святославовича було урочисто нагороджено відзнакою Міністерства оборони України «За поранення», згідно наказу №1506 від 24 листопада 2023 року.

Фото без опису

Нагороду Захиснику України вручив ст.офіцер Луцького РТЦК та СП Віталій Котеленець 9 лютого у Підгайцівській сільській раді.

Фото без опису

Медаль «За поранення» — відомча відзнака Міністерства оборони України, якою нагороджуються військовослужбовці ЗСУ за особисту мужність і героїзм, самовіддані дії у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку в умовах, пов'язаних із ризиком для життя.

Віктор Святославович боронив Батьківщину від січня 2023 року на посаді командира відділення і командира бойової машини.

Фото без опису

В боях за с. Іванківске 19 травня 2023 року Захисник отримав численні поранення внаслідок ураження ворожим дроном камікадзе (зі снарядом від РПГ), який залетів у його бліндаж.

Згідно наказу від 20 травня 2023 Віктор Непочатих, також, нагороджений Відзнакою командувача Сухопутних військ ЗСУ - нагрудним знаком "За особисту хоробрість".

За період військової служби Захисник був відзначений грамотою командира військової частини підрозділу "Айдар" за сумлінне виконання обов'язків з відсічі збройної агресії рф на території Донецької області.

Пишаємося нашим Героєм!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних