Пошук

У Підгайцівській громаді відзначили переможців V Всеукраїнських спортивно-оздоровчих змагань «Cool Games»

Дата: 02.02.2024 15:27
Кількість переглядів: 124

2 лютого у стінах рідного Підгайцівського ліцею подяками відділу освіти, культури молоді та спорту за підготовку команд-переможців Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games», сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту серед школярів Підгайцівської громади відзначили тренерів - педагогів Підгайцівського ліцею Олександра Бажула та Анну Гаврилюк.

Фото без опису

Посадовці сільської ради Леонід Гроголь, Олександр Бляшук та Світлана Зінкевич привітали з вагомими досягненнями всеукраїнського рівня кожного учасника змагань, які здобули феєричну перемогу І дивізіону (9-10 років) та ІІІ дивізіону (14-16 років) завдяки наполегливій праці й злагодженій командній роботі.

Фото без описуФото без опису

В. о. начальниці відділу освіти, культури молоді та спорту Світлана Зінкевич зазначила: “Приємно, що учні, педагоги - тренери доклали максимум зусиль задля такої важливої перемоги, вкотре довівши, що вони найкращі, захищаючи честь Волині на всеукраїнському рівні. Своєю чергою, ми подали клопотання, щоб кожного учасника команди було представлено до премії по 1000 грн для юних спортсменів, а педагоги, які їх підготували отримають премію у розмірі трьох посадових окладів”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних