Пошук

Святий Миколай у Липинах прийняв на гостину 340 дітлахів та зібрав 58 000 гривень для ЗСУ

Дата: 01.01.2024 14:29
Кількість переглядів: 121

В укритті будинку культури села Липини працювала майстерня Святого Миколая. За результатами двотижневого благодійного «марафону», Святий Миколай прийняв на гостину 340 дітлахів та зібрав 58 000 гривень для ЗСУ, - про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.

Фото без описуФото без опису

"Короткі підсумки року для мене – це, коли згадуєш усі ініціативи, завдяки яким вдалося допомогти хлопцям із ЗСУ. І я такий не один.

Разом з КЗ "Центр культури, туризму молоді та спорту" Підгайцівської сільської ради, артистами Заслуженого ансамблю пісні та танцю України «Колос» ми розпочали 2023 рік із благодійних концертів і закінчуємо його теж підсумками, але цього разу про Благодійну Майстерню Святого Миколая.

За результатами двотижневого благодійного «марафону», Святий Миколай у Липинах прийняв на гостину 340 дітлахів із Підгайцівської, Ківерцівської та Луцької громад та зібрав 58 000 гривень для ЗСУ.

Помічники святого – працівники клубних закладів Підгайцівської громади «відіграли» 13 новорічних ранків, збираючи кошти для військових. Ще два свята організували для дітей, батьки яких загинули або пропали безвісти на війні та вихованців Інклюзивно-ресурсного центру Підгайцівської громади.

Як і минулого року, куточок різдвяного настрою діяв в укритті Липинського будинку культури. Тут створили магічну атмосферу затишним новорічним каміном, ошатними ялинками, імбирними чоловічками та гігантськими льодяниками.

Розважали дітей казкові герої, з якими можна було в міру побешкетувати, порозважатись у сріблястому сніжку і навіть політати на мітлі баби Яги.

У Майстерні Миколая ельфи з ангелами навчали виготовляти святковий декор, новорічні іграшки з екоматеріалів та милих гномиків.

Щиро дякую працівникам культури, що попри війну, зберегли ентузіазм і ділитесь своїм душевним теплом, підтримуєте та надихаєте воїнів, виготовляючи для них окопні свічки, збираючи пакунки з гостинцями, співаючи у лікарнях та підтримуючи дітей, чиї тати ціною власного життя, зберегли нам свободу.

Ще Черчилль, під час другої світової війни наголошував, що збереження культури – те заради чого варто воювати, бо в ній національна самоідентифікація і генетичний код народу.", - розповів посадовець.

Фото без описуФото без опису

Більше фото за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних