Пошук

Оголошення про громадські слухання

Дата: 28.12.2023 09:14
Кількість переглядів: 98

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в селі Крупа на території Підгайцівської сільської ради.

Підгайцівська сільська рада Луцького району Волинської області повідомляє, що відповідно до рішення Підгайцівської сільської ради №31/13 від 28 серпня 2023 року, розпочато роботу з розроблення детального плану території земельної ділянки, площею 0,267 га кадастровий номер 0722884800:02:001:7567, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в селі Крупа на території Підгайцівської сільської ради.

Розробник проєкту містобудівної документації: ТзОВ " ГЕО-ЛЕНДС ".

Ознайомитися з проєктом документу державного планування, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою:  45602, Волинська обл., Луцький р-н, с. Підгайці, вул. Шкільна, буд. 30 (Підгайцівська сільська рада Луцького району Волинської області).

Строк подання зауважень і пропозицій приймається  до 29 січня 2024 року включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проєкту детального плану території будуть проводитись 30 січня 2024р. о 12 годині в приміщенні Підгайцівської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних