Пошук

«Налагодження міжвідомчої взаємодії для попередження та протидії торгівлі людьми в територіальних громадах Волинської області»: соцвідділ Підгайцівської ТГ підвищував кваліфікацію

Дата: 26.12.2023 16:14
Кількість переглядів: 180

Днями у Луцьку для представників територіальних громад Луцького району провели тренінг з протидії торгівлі людьми. Захід організували "ГО Волинські перспективи" за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

Фото без опису

Посадовиці соцвідділу Катерина Голубович та Оксана Патрай дізналися про основні шляхи потрапляння українських громадян до тенет торгівців людьми та про нові ризики, що виникли під час війни.

Фото без опису

"На часі очікують зміни у чинному законодавстві України з протидії торгівлі людьми, які у органі місцевого самоврядування необхідно відстежувати та використовувати на рівні громади для надання дієвої допомоги постраждалим від торгівлі людьми, трудової експлуатації та гендерно зумовленого насильства, про що ми мали змогу дізнатися під час тренінгу, - розповіла начальниця соцвідділу Катерина Голубович.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних