Пошук

Понад 100 дітей Підгайцівської громади прокачали свої фінансові, бізнесові, управлінські та психологічні якості

Дата: 18.12.2023 12:26
Кількість переглядів: 310

16 грудня 2023 у Лищенський ліцей відбувся масовий пізнавальний захід - гра в рамках нового проєку #Пограємо_разом, який реалізується програмою «Cтворімо світ гри і дитинства» за підтримки #LEGO_Foundation, #ChangeX, #LearningThroughPlay спільно з ГО "ТВОЇ КРОКИ" та Лищенським ліцеєм.

Фото без опису

Організатори створили майданчик для взаємодії молодого покоління з дорослими шляхом участі у психологічних, коучингових, фінансових та інших настільних іграх: “Життєвий капітал”; “Світ громад”; “Profорієнтир”; “На емоціях”; “Лісові комерсанти”; “Доброго ранку, ми з України!”, “ Командна гра на шаховому полі”, “Креативна гра”; “Мафія”.

Фото без опису“Ми це зробили! Діти громади та гості з різних куточків Волині прокачали свої життєві навички, беручи участь в спільно дії у супроводі 7 професійних тренерів. Всі учасники задоволені. Дякуємо ГО "ТВОЇ КРОКИ"та Oksana Slovik”, - розповіла директорка Лищенського Ліцею Наталія Сікора.

Фото без опису

Перший захід в рамках проєкту «Ательє спільнодіі: батьки, учні, вчителі, громадськість» відвідали Валентин Приходько - заступник Підгайцівського сільського голови та в.о. начальниці Відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Зінкевич.

“Це мега крута подія в Лищенському ліцеї! Пишаюся, що проєкт «Ательє спільнодіі: учні, вчителі, батьки, громадськість» за підтримки «Лєго фаундейшн» реалізується в нашій громаді! Такі проєкти допомагають не лише прокачати життєві навички, пережити різні ситуації, прийняти важливі рішення, а й стають майданчиками для взаємодії й комунікації молоді, учителів, батьків, громадськості. Дякую усім тренерам!”, - розповіла Світлана Зінкевич.

Фото без опису

“Радію, що в громаді налагоджено таку ефективну взаємодію Лищенського ліцею з ГО “Твої кроки”. Це вже другий спільний проєкт, який має позитивний ефект для численної кількість дітей громади, які беруть участь у майстер класах, іграх, спрямованих на психологічне розвантаження, налагодження комфортного взаєморозуміння та отримання нових знань і навичок, формування життєвої стійкості, пошуку нових ідей для розвитку громади”, - розповів Валентин Приходько.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних