Пошук

Артисти Заслуженого народного ансамблю пісні та танцю України "Колос" привітали військовослужбовців ЗСУ

Дата: 07.12.2023 14:21
Кількість переглядів: 123

"Разом з солістами Заслуженого народного ансамблю пісні та танцю "Колос" Підгайцівської сільської ради мали нагоду привітати військовослужбовців, які проходять лікування у медичних закладах Луцького району, з Днем Збройних сил України", - розповів на своїй сторінці у Фейсбук заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.

Фото без описуФото без опису

"Завдяки Збройним Силам України ми досі не втратили суверенність, українську культуру, пісні, традиції та національний стрій. Це - те, за що стоять наші воїни на рубежах країни і за що воювали покоління українців упродовж століть.

Сьогодні ми прийшли подякувати нашим захисникам, залюбити їх в українську пісню, додати сил жити і боротись далі. Наші погляди зустрічались у невеликих залах медичних закладів, де вони відновлюються після травм. У їхніх очах сум втрат і втома затяжної війни. Але наша підтримка і увага була для них приємною і потрібною.

Пісня лікує і дарує позитивні емоції, естетичну насолоду, тож хочеться, щоб вони відчули нашу турботу та вдячнічть за їхній внесок у наближення перемоги України. Щиро дякую артистам Заслуженого народного ансамблю пісні та танцю України "Колос" Підгайцівської громади за цей день. Слава Україні! Героям Слава!", - розповів посадовець.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних