Пошук

«Патріотично – позитивно! За честь,за славу, за народ!» - у Хорлупівській гімназії відбувся родинний марафон

Дата: 07.12.2023 14:03
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

В Міжнародний день волонтера, напередодні Дня Збройних сил України, педагоги – організатори, вчителі музичного мистецтва та заступники директорів закладів освіти Підгайцівської сільської ради відвідали чудовий захід у Хорлупівській гімназії – родинний марафон «Патріотично – позитивно! За честь,за славу, за народ!», - повідомила в.о. начальниці Відділу освіти, культури молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Світлана Зінкевич.

Фото без опису

Фото без опису

"Ця подія поєднала у собі цікаві майстерки для дітей та дорослих, патріотичні пісні та інформативні корисності з історії Збройних сил України. Цілі родини дружнього шкільного колективу об’єдналися в бажанні допомогти нашим славним  ЗСУ.

І малеча, і дорослі разом з гостями, плели патріотичні браслети, розписували імбирне печиво, виготовляли патріотичний колаж з малюнків, знайомилися з різними методами виготовлення окопних свічок. А ще – разом співали патріотичних пісень!

З посмішкою на обличчі від усвідомлення того, яке підростаюче покоління справжніх українців ми виховуємо, зі сльозами на очах від щему й болю наших втрат у цій страшній війні, всі присутні в залі насолоджувалися виступами школярів, педагогічного та батьківського колективів.

 Щиро дякуємо педагогу – організатору Хорлупівської гімназії Валентині Новіцькій за підготовений захід, педагогічному колективу – за гостинність, директорці гімназії Ірині Тарасюк – за запрошення, обмін досвідом, екскурсію навчальним закладом!

Родинний затишок, патріотичні настрої та неймовірні емоції – найкращий подарунок усім, хто завітав до Хорлупівськоі гімназії в цей день!", - повідомила посадовиця.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних