Пошук

"16 Днів протидії насильства" та сезонні небезпеки: ювенальна поліція та рятувальники провели безпековий захід для школярів Липинського ліцею

Дата: 06.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

5 грудня в рамках участі в проєкті "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі " в підтримку всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» учасники взаємодії організували профілактичну роботу у стінах Липинського ліцею для школярів.

Фото без опису

Інспектор ювенальної превенції Марія Мацюк пропрацювала з учнями питання вчинення підлітками різних видів насилля, зокрема булінгу та наголосила на правах, обов'язках та відповідальності учасників освітнього процесу в разі виявлення факту вчинення правопорушення.

Фото без опису

А рятувальники Луцького РУ ГУ ДСНС України Ірина Долинюк, Антон Луцюк та Юрій Хомицький відпрацювали зі школярами правила безпечної поведінки у зимовий період, зокрема під час снігових заметів та криги на водоймах.

Фото без опису

Фото без опису

Діти активно ставили запитання, а суб'єкти взаємодії безпекової команди давали чіткі та зрозумілі роз'яснення щодо правил поведінки та алгоритмів дій у різних небезпечних ситуаціях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних