Пошук

"16 Днів протидії насильства" та сезонні небезпеки: ювенальна поліція та рятувальники провели безпековий захід для школярів Липинського ліцею

Дата: 06.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

5 грудня в рамках участі в проєкті "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі " в підтримку всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» учасники взаємодії організували профілактичну роботу у стінах Липинського ліцею для школярів.

Фото без опису

Інспектор ювенальної превенції Марія Мацюк пропрацювала з учнями питання вчинення підлітками різних видів насилля, зокрема булінгу та наголосила на правах, обов'язках та відповідальності учасників освітнього процесу в разі виявлення факту вчинення правопорушення.

Фото без опису

А рятувальники Луцького РУ ГУ ДСНС України Ірина Долинюк, Антон Луцюк та Юрій Хомицький відпрацювали зі школярами правила безпечної поведінки у зимовий період, зокрема під час снігових заметів та криги на водоймах.

Фото без опису

Фото без опису

Діти активно ставили запитання, а суб'єкти взаємодії безпекової команди давали чіткі та зрозумілі роз'яснення щодо правил поведінки та алгоритмів дій у різних небезпечних ситуаціях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних