Пошук

Серед практикуючих освітніх експертів з української мови та математики - четверо освітян Підгайцівської громади

Дата: 06.12.2023 09:30
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Нещодавно в Україні завершився ІІІ етап сертифікації педагогів з української мови і літератури та математики. Освітні експерти разом з фахівцями державної служби якості освіти вивчали практичний досвід учасників сертифікації з 21 області України та міста Києва. Вперше учителі базової школи брали участь у сертифікації.

Серед практикуючих освітніх експертів з української мови та математики, є четверо освітян Підгайцівської громади.

"Висловлюємо слова вдячності педагогам, які ще влітку розпочали навчання, успішно склали іспит, а тепер стали практикуючими освітніми експертами. Пишаємося нашими експертами з української мови і літератури - Інна Мельничук, Підгайцівський ліцей, Світлана Маслей, Липинський ліцей; з математики: Катерина Северенюк з Підгайцівського ліцею, Олександр Ткачук, Лищенський Ліцей.

Хочемо зазначити, що оцінювання компетентностей учасників здійснювалося відповідно до Методик експертного оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації (вчителів української мови та літератури; математики), які включають 15 професійних компетентностей, 25 критеріїв.

Вдячні освітнім експертам за наполегливу працю, особисте сприяння у покращенні якості освіти, сумлінність та професійність.

Пишаємося нашими педагогами!", - повідомили у КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Підгайцівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних