Пошук

Піддубцівські ліцеїсти відвідали Інформаційний центр ЄС при Волинському національному університеті імені Лесі Українки

Дата: 05.12.2023 12:13
Кількість переглядів: 175

Піддубцівський ліцей славиться своїм Євроклубом, в якому постійно відбуваються активності, спрямовані на просвіту та популяризацію європейських цінностей серед учнів.

Фото без опису

Тож, днями школярів ліцею гостинно зустрічали на факультеті міжнародних відносин Волинського вишу, про що повідомили на сайті ЗЗСО.

Фото без опису

Тематичну зустріч провела для юних відвідувачів Наталія Романюк – координатор Інформаційного центру ЄС ум. Луцьку та регіональної школи політика та дипломата Волинського державного університету імені Лесі Українки, кандидат географічних наук, доцент кафедри міжнародних відносин і регіональних студій.

Фото без опису

Учні дізналися багато корисної інформації про структуру і політику ЄС, допомогу Україні під час війни🇺🇦.

Гарним подарунком для Піддубцівського ліцею стали монографії «Європейський Союз: навчальний посібник» та «Зелений і безпечний Європейський Союз», видані у 2023 році в університеті.

Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та управління проєктами Волинського національного університету імені Лесі Українки Андрій Бояр теж подарував учням тематичні сувеніри та книги📚.

"Окремою темою для обговорення стали європейські цінності – тема проєкту «Українська молодь на шляху до європейських цінностей», який переміг у Конкурсі проєктів-2023 від Представництва ЄС в Україні і втілювався Євроклубом «Сузір’я» протягом березня-листопада 2023 року. Таким візитом до університету завершується цей проєкт. Заходи були підтримані European Union in Ukraine Euroquiz.org.ua в рамках проєкту “Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні”, - повідомили у закладі освіти.

Євроклуб "Сузір'я" Піддубцівський ліцей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних