Пошук

Депутати підтримали звернення до Кабінету Міністрів України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну

Дата: 01.12.2023 15:14
Кількість переглядів: 243

Під час пленарного засідання чергової 34 сесії Підгайцівської сільської ради 30 листопада, депутатський корпус підтримав звернення до Кабінету Міністрів України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.

Фото без описуПро це повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.

"Сьогодні на сесії Підгайцівської сільської ради запропонував колегам - депутатам підтримати звернення до Кабінету Міністрів України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну. Гуманітарна допомога, яку передають українські волонтери нашим захисникам, це вже давно не одяг чи продукти харчування, це - дрони, засоби зв'язку, автомобілі, спецтехніка й інші матеріали, які допомагають зберегти життя військових!

Тому, вважаю, що Постанову «Деякі питання пропуску та обліку гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану» (№953 від 5 вересня 2023 року) необхідно скасувати, а не відтермінувати впровадження, як це пропонують зробити сьогодні. Натомість, потрібно розробити абсолютно новий документ, який допоможе волонтерам й спростить ввіз таких необхідних для військових речей.

 Рішення прийнято! Дякую волонтерам за роботу й дякую усім і кожному, хто підтримує волонтерський рух!", - зазначив посадовець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних