Пошук

Депутати підтримали звернення до Кабінету Міністрів України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну

Дата: 01.12.2023 15:14
Кількість переглядів: 260

Під час пленарного засідання чергової 34 сесії Підгайцівської сільської ради 30 листопада, депутатський корпус підтримав звернення до Кабінету Міністрів України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.

Фото без описуПро це повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.

"Сьогодні на сесії Підгайцівської сільської ради запропонував колегам - депутатам підтримати звернення до Кабінету Міністрів України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну. Гуманітарна допомога, яку передають українські волонтери нашим захисникам, це вже давно не одяг чи продукти харчування, це - дрони, засоби зв'язку, автомобілі, спецтехніка й інші матеріали, які допомагають зберегти життя військових!

Тому, вважаю, що Постанову «Деякі питання пропуску та обліку гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану» (№953 від 5 вересня 2023 року) необхідно скасувати, а не відтермінувати впровадження, як це пропонують зробити сьогодні. Натомість, потрібно розробити абсолютно новий документ, який допоможе волонтерам й спростить ввіз таких необхідних для військових речей.

 Рішення прийнято! Дякую волонтерам за роботу й дякую усім і кожному, хто підтримує волонтерський рух!", - зазначив посадовець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних