Пошук

Понад 2 млн. спрямують на підтримку обороноздатності: вирішили на черговій сесії Підгайцівської сільської ради

Дата: 01.12.2023 10:12
Кількість переглядів: 233

30 листопада депутатський корпус зібрався на чергову 34 сесію під головуванням Підгайцівського сільського голови Юрія Семенюка.

Фото без опису

Вже традиційно, вносячи зміни до бюджету громади, перевиконання доходів у сумі 2 млн. 350 тис грн. спрямували на підтримку обороноздатності держави за програмами, які дають змогу закупити спецтехніку, дрони та інші засоби для потреб ЗСУ.

Фото без опису

З метою економії бюджетних коштів, резервний твердопаливний котел з відділу освіти, культури молоді та спорту передали на баланс КП при Підгайцівській сільській раді.

Як повідомив директор КП Михайло Котов, у планах комунального підприємства використати його для модернізації котельні, яка забезпечує теплом приміщення Хорлупівського старостату.

Депутатський корпус прийняв рішення надати дозвіл на виготовлення проєктно – кошторисної документації на реконструкцію мережі вуличного освітлення по вул. Сонячна в с. Гаразджа, що обумовлено необхідністю покращення безпеки дорожнього руху на вказаній ділянці автошляху у перспективі.

Фото без опису

Під час сесії, з ініціативи директорки КЗ Центру культури, туризму молоді та спорту Тетяни Ковжук, депутатський корпус долучився до обговорення потреби у встановлені Різдвяної ялинки у громаді.

Фото без опису

Тож, спільно вирішили, що новорічну красуню, яку придбали ще до війни, для дітей таки встановлять, використавши при цьому минулорічні патріотичні прикраси, виготовлені ЗЗСО громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних