Пошук

Понад 600 книг для дорослих та дітей поповнять книгозбірні Підгайцівської громади

Дата: 15.11.2023 15:17
Кількість переглядів: 165

Понад 600 книг поповнять книгозбірні Підгайцівської громади найближчими днями. Книги для дорослих та дітей придбали коштом місцевого бюджету. Бібліотекарі вже оглянули нове придбання та розподілили між бібліотечними установами. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.

Фото без опису

Фото без опису

"Мабуть, не просто так осінні та зимові вечори у більшості людей асоціюються із домашнім затишком і книгами. Кожен з нас хоч раз в житті, а тримав книжку, яка запам’яталася на усе життя або яскравими картинками, або історією, що запала в душу. От ми теж у громаді вирішили підготуватися до осінньо-зимового періоду і придбали для наших бібліотек чимало затишних книг. 

Разом з Валентина Герлінською - директоркою бібліотечної мережі ми серйозно підійшли до теми та обрали для різноманітності аж 100 видів книг, які мають сподобатися й охопити інтереси усіх найактивніших читачів від Липин до Хорлуп та Веснянки. Понад 600 книг для дорослих та дітей поповнять книгозбірні Підгайцівської громади найближчими днями. Бібліотекарі вже оглянули нове придбання та розподілили між бібліотечними установами. 

Нові романи Надії Гуменюк, Ірен Роздобудько, книги з творами класиків світової та української літератури зі шкільної програми, дитяча та підліткова література, інтерактивні книжечки для малят – придбали коштом місцевого бюджету. 

Все для того, що діти та дорослі з цікавістю відвідували бібліотеку та могли підібрати там книгу відповідно до настрою та інтересів. Ласкаво просимо!", - повідомив посадовець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних