Пошук

Підписано договір про співпрацю між Підгайцівською сільською радою та Волинським фаховим коледжем Національного університету харчових технологій

Дата: 13.11.2023 13:17
Кількість переглядів: 196

Днями Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк та директор Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Ігор Корчук підписали договір про співпрацю.

Фото без опису

Предметом Договору є організація партнерства і співпраці сторін з метою створення для учнів громади сприятливих умов із якісної підготовки за спеціальностями, які пропонують здобувачам освіти в Коледжі, що здійснює підготовку фахівців для:

✅харчової й переробної промисловостей;

✅сфери інформаційних технологій;

✅підприємництва;

✅торгівлі;

✅фінансово-кредитних установ;

✅сфери обслуговування.

Фото без опису

В результаті зустрічі на базі коледжу, сторони домовились спільно діяти у напрямках системної профорієнтаційної роботи, надання консультаційних, інформаційних та інших послуг, а також про реалізацію освітніх та соціально-культурних програм і заходів🤝.

✔️Договір про партнерство з Волинським фаховим коледжем Національного університету харчових технологій став важливою угодою, яка поповнила скарбничку партнерських відносин сільської ради з навчальними закладами Волині.

ℹ️Налагодження взаємодії з профільними навчальними закладами важлива, адже освітня реформа “Нова українська школа” передбачає створення профільних ліцеїв, в яких учню дозволятиметься обирати навчальний профіль. Відповідно до концепції реформи, створення мережі профільних ліцеїв розпочнеться у 2025 році та повною реалізується у 2027.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних