Пошук

Підписано договір про співпрацю між Підгайцівською сільською радою та Волинським фаховим коледжем Національного університету харчових технологій

Дата: 13.11.2023 13:17
Кількість переглядів: 208

Днями Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк та директор Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Ігор Корчук підписали договір про співпрацю.

Фото без опису

Предметом Договору є організація партнерства і співпраці сторін з метою створення для учнів громади сприятливих умов із якісної підготовки за спеціальностями, які пропонують здобувачам освіти в Коледжі, що здійснює підготовку фахівців для:

✅харчової й переробної промисловостей;

✅сфери інформаційних технологій;

✅підприємництва;

✅торгівлі;

✅фінансово-кредитних установ;

✅сфери обслуговування.

Фото без опису

В результаті зустрічі на базі коледжу, сторони домовились спільно діяти у напрямках системної профорієнтаційної роботи, надання консультаційних, інформаційних та інших послуг, а також про реалізацію освітніх та соціально-культурних програм і заходів🤝.

✔️Договір про партнерство з Волинським фаховим коледжем Національного університету харчових технологій став важливою угодою, яка поповнила скарбничку партнерських відносин сільської ради з навчальними закладами Волині.

ℹ️Налагодження взаємодії з профільними навчальними закладами важлива, адже освітня реформа “Нова українська школа” передбачає створення профільних ліцеїв, в яких учню дозволятиметься обирати навчальний профіль. Відповідно до концепції реформи, створення мережі профільних ліцеїв розпочнеться у 2025 році та повною реалізується у 2027.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних