Пошук

Липинський будинок культури Підгайцівської громади - найкращий на Волині серед клубних закладів у сільській місцевості

Дата: 10.11.2023 16:19
Кількість переглядів: 292

Нещодавно клубні установи волинських громад взяли участь у І-ому регіональному етапі Всеукраїнського огляд-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості. Кращих з них відзначили та привітали з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, про що повідомили на сторінці Волинської ОДА у Фейсбуці.

Приємно відзначити, що  Будинок культури с. Липини Підгайцівської сільської ради Луцького району визнали найкращим на Волині серед клубних закладів у сільській місцевості!. Директор Будинку культури – Богдана Борис.

"До слова, Всеукраїнський огляд-конкурс клубних закладів у сільській місцевості проводиться раз на два роки, його засновник – Міністерство культури та інформаційної політики України. Мета огляду-конкурсу – удосконалення та активізація діяльності клубних закладів у сільській місцевості. А також пошук нових форм і методів культурного обслуговування населення та привернення уваги органів влади до проблем культури села", - ідеться у дописі.

Щиро вітаємо директорку БК с.Липини Богдану Борис, бажаємо професійних успіхів, здійснення найсміливіших задумів, любові до своєї роботи та невичерпного натхнення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних