Пошук

У Підгайцівській громаді запрацював молодіжний простір

Дата: 08.11.2023 16:30
Кількість переглядів: 382

4 листопада у селі Підгайці відбулася справжня подія! Середовище спілкування, особистого розвитку, навчання, творчості, соціальних ініціатив, активного дозвілля для молоді з'явилося при будинку культури під креативною назвою “Клюб”.

Фото без опису

На відкриття першого в Підгайцівській громаді молодіжну простоту запросили Підгайцівського сільського голову Юрія Семенюка та його заступників.

Фото без опису

У цей день, в стінах нового приміщення “Клюбу”, також, проходив людний захід для молоді - ФОРУМ "Саморозвиток 360: ростемо разом".

Фото без описуФото без опису

Очільник громади Юрій Семенюк привітав присутніх зі вагомою подією, звернув увагу молоді на те, якою важкою ціною нині виборюється Україна, її майбутнє, подякував нашим захисникам за можливість бути присутніми на такому заході та побажав молодим людям успіхів, рости й розвиватись у вільній, квітучій Україні.

Фото без опису

Також, у цей день, за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики громади, активну життєву позицію, креативність, прагнення змінити молодіжне суспільство на краще подякою нагородили Ольгу Кобилянську - голову Молодіжна рада при Підгайцівській сільській раді .

Фото без опису

Ініціатори молодіжного руху в громаді, заступник Пдгайцівського сільського голови Олександр Бляшук та директорка КЗ "Центр культури, туризму молоді та спорту" Підгайцівської сільської ради Тетяна Ковжук, подяками сільської ради відзначили активну молодь: Вербицьку Софію, Хвальчика Владислава, Васейко Олександра, Мельник Дарину, Колюбаєву Клеопатру, Новосада Михайла, Демедюк Романа, Григор’єву Юлію, Богданович Сергія.

Фото без опису

Програма ФОРУМУ була насиченою, запрошені спікери ділилися з учасниками події власними історіями успіху, поглядами на взаємодію з соцмережами, обговорювали їх вплив на життя, саморозвиток особистості.

Фото без опису

“Важливим питанням дискусійної панелі було емоційне сприйняття картинки "успішного успіху" в соцмережевих картинках - який вплив вони чинять на людину, яка прагне до успіху.

Фото без опису

Ми неймовірно вдячні нашим спікерам панельної дискусії за натхненну розмову та мотивацію.

Фото без опису

Також висловлюємо величезну подяку спікерам «Марафону можливостей», які попри повітряну тривогу продовжували ділитися своїм досвідом із молоддю нашої громади!”, - повідомили на сторінці Молодіжної ради у фейсбуці.

✅Нагадаємо, форум "Саморозвиток360: ростемо разом" проходив в межах проєкту «Маю думку — участь для молодіжних рад» реалізованого NGO Youth Platform ГО "Молодіжна Платформа" за сприяння Норвезької ради у справах біженців в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних