Пошук

Навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів

Дата: 01.11.2023 10:50
Кількість переглядів: 115

Навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів провели інструктори з Мінної небезпеки ГО "Асоціація саперів України" для ВПО та старшокласників Підгайцівського ліцею.

Фото без опису

«Внаслідок збройної агресії ворога на сьогодні Україна є країною з найбільшим забрудненням від мін та вибухонебезпечними предметами (ВНП).

Небезпека травмування та загибелі цивільного населення через неправильне поводження з боєприпасами та ВНП, які залишаються не лише на територіях, де ведуться бойові дії, а й після обстрілів та ракетних атак існує по всій території держави.

Тому, інформування людей щодо ймовірних небезпек та способів їх уникнення є вкрай важливим», - повідомив інструктор з мінної безпеки Євген Іваницький, розпочинаючи навчання для учнів Підгайцівського ліцею та ВПО з-поміж школярів.

Фото без опису

Спільно з інструкторкою Валентиною Биковою, фахівці з Асоціації саперів України у доступній формі на екрані показали та пояснили дітям про небезпеку, яку несуть міни, їх типи, боєприпаси, набої, саморобні вибухові пристрої, міни-пастки.

Фото без опису

Учні навчилися розрізняти позначення та ознаки небезпечних територій, алгоритм дій при виявленні ВНП та у разі виявлення незнайомого підозрілого предмета.

Фото без опису

«Не підходь, не чіпай, повідом службу порятунку за номером 101» - три золоті правила, які рятують життя.

Також, просвітні заходи з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів провели для ВПО у Піддубцях.

Фото без опису

Навчання вдалось організувати завдяки співпраці відділу соціального захисту населення Підгайцівської сільської ради🤝 Благодійний фонд «Рокада» Волинь 🤝 ГО "Асоціація саперів України"🤝 Безпека освітнього середовища Підгайцівська ТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних