Пошук

У Підгайцівській громаді відзначили представника соціально-відповідального бізнесу

Дата: 25.10.2023 16:34
Кількість переглядів: 288

У Підгайцівській сільській раді відзначили представника соціально-відповідального бізнесу - керівника підрозділу ТОВ "ВОЛИНЬ НОВА" ГК ТМ "ВІЛІЯ" Гнатюка Івана Володимировича.

Фото без опису

Подяку за активну соціальну позицію та реалізацію благодійних проєктів, спрямованих на підвищення рівня якості життя людей громади вручив Івану Володимировичу Підгайцівській сільський голова Юрій Семенюк 25 жовтня під час спільної наради.

Фото без опису

Керівництво громади та аграрного підприємства спільно зі старостами обговорили результати та плани реалізації соціальних проєктів у населених пунктах громади, в яких жителі здають в оренду ТОВ «Набуток» ГК ТМ «ВІЛІЯ» свої сільськогосподарські угіддя.

Фото без опису

Адже, підприємство щороку спрямовує інвестиції на створення соціальної інфраструктури та надає благодійну допомогу на розвиток цих населених пунктів.

Нагадаємо, що коштом інвестора минулого року облаштували дитячий майданчик поблизу будинку культури села Піддубці, позаминулого року - встановили спортивний комплекс з тренажерами під відкритим небом біля гімназії с. Борохів.

Фото без описуФото без опису

“Цьогоріч гостро постало питання демонтажу спрацьованих аварійних конструкцій та облаштування нового ігрового майданчика для дітей на території Борохівського закладу дошкільної освіти, тож туди вирішили спрямувати фінансові ресурси меценатів", - розповіла староста Катерина Маннонова.

Частину фінансових ресурсів спрямують на придбання УЗД апарату для Піддубцівської амбулаторії. Зі слів старости, Віктора Ковжука, таке рішення було обумовлене не лише побажаннями місцевих жителів, а й тим, що новий сімейний лікар має необхідну спеціалізацію. Також, у Піддубцях проведуть поточні ремонтні роботи у будинку культури.

У Хорлупівському старостаті цьогоріч, кошти інвестора спрямують на реставрацію Свято-Василівського храму та на матеріально-технічне забезпечення місцевого ЗЗСО.

“Така співпраця є позитивним досвідом діалогу між бізнесом, громадянським суспільством та органом місцевого самоврядування. Ми дякуємо ТОВ "ВОЛИНЬ НОВА" за інвестиції у розвиток громади, які є справжнім прикладом соціально відповідального бізнесу”, - підсумував Юрій Семенюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних