Пошук

Для дітей із віддалених сіл Підгайцівської громади організували змістовне дозвілля

Дата: 25.10.2023 16:24
Кількість переглядів: 159

Три дні з 24-26 жовтня тривали екскурсії для дітей із Романова, Піддубців та Борохова. Школярі розширили кругозір та закріпили базові навички безпеки, відвідавши виставку пожежної рятувальної служби ДСНС України у Головному управлінні ДСНС у Волинській області та здійснивши подорож у світ створення іграшки на базі виробничих потужностей місцевого виробника - компанії “Тигрес”.

Фото без опису

Майже 150 школярів із віддалених сіл громади охопили змістовним дозвіллям, на що у Підгайцівській сільській раді звертається належна увага.

Фото без описуФото без опису

Адже, в умовах воєнного стану, важливими є як покращення рівня знань школярів із безпечного поводження в освітньому середовищі, в повсякденному житті, так і покращення ментального здоров'я шляхом спільних подорожей у нові місця та пізнавальних екскурсій.

Фото без опису

Тож, під час екскурсії до виставки – музею пожежної рятувальної служби, яка знаходиться у м. Луцьку, дітлахи дізналися багато цікавого і корисного з історії та про роботу пожежно-рятувальної служби Волині, до якої звертаються у найкритичніших ситуаціях.

Фото без описуФото без опису

Спільно з екскурсоводом Катериною Петровою, діти стали справжньою пожежною командою, спробували сигналити у протипожежну сирену, пустили протипожежну піну, випробували як працює блискавкозахист, оцінили важливість спорядження рятувальників та засобів гасіння вогню.

Фото без опису

Підсумували теоретичні аспекти протипожежної, протимінної, безпеки та відповіли на численні запитання школярів представник Луцького районного ДСНС Антон Луцюк та спеціаліст з безпечного освітнього середовища Леся Киришун.

Фото без опису

Поліцейський офіцер Підгайцівської громади Дмитро Гриб ініціював проведення дозвілля для школярів, забезпечив їх супровід та розповів малечі про безпеку на дорогах.

Фото без опису

Захопливою та веселою виявилася для школярів екскурсія до компанії "Тигрес", де вони познайомилися з процесом виготовлення та наповнення м'яких та з обладнанням для виробництва пластмасових іграшок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних