Пошук

Змагання на честь загиблого Героя Андрія Таренди: у Лищенському ліцеї провели захід пам'яті

Дата: 23.10.2023 13:54
Кількість переглядів: 336

20 жовтня 2022 року в районі населеного пункту Куп’янськ Харківської області за Україну загинув  Андрій Таренда, випускних Лищенського ліцею.  Вірний військовій присязі Герой під час широкомасштабного вторгнення ворога став на захист незалежності та цілісності України. У війську Андрій Таренда  був призначений на посаду сапера інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу механізованого батальйону.

У річницю загибелі на честь Героя  у ліцеї провели змагання зі спортивного орієнтування та майстер-клас із водного туризму. До навчань долати різноманітні труднощі та перешкоди та заходів зі вшанування Героя долучились працівники Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.

Під час лінійки пам'яті, яку провели у ліцеї, присутні не могли стримати сліз. Вшанувати Героя разом із педагогічним колективом та учнями прийшли заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько, депутат Святослав Карбовський, староста Олена Голубович та настоятель місцевої церкви отець Олександр.

Фото без описуФото без опису

Розчулили присутніх щирі слова директорки ліцею Наталії Сікори, спогади про  захисника першої вчительки воїна Лариси Деркач, та звернення до присутніх мами Андрія Таренди - Раїси Євгенівни.

Фото без описуФото без опису«Вічна слава нашим героям, учням нашого ліцею. Тепер Андрій навіки проводжатиме поглядом учнів та працівників ліцею разом із Миколою Сорочуком та Сашком Сивим», - повідомили у ЗЗСО.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних