Пошук

У міжнародному дитячому центрі «Артек» відпочили діти з Підгайцівської громади

Дата: 20.10.2023 15:20
Кількість переглядів: 132

Три тижні у міжнародному дитячому центрі «Артек» відпочивали 10 дітей із Підгайцівської громади, про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.

Фото без опису

"Попри те, що у табірній зміні було кілька сотень дітей з кількох регіонів, Підгайцівська громада й там зуміла про себе заявити.

14-річний син загиблого Героя із Піддубців Юрій Демчинський був обраний мером «Артеку» і усі три тижні, разом із вихователями, вигадував та організовував цікаве дозвілля для учасників «території дитинства».

Усі діти були поділені за віком та інтересами у різні групи, адже напередодні батьки заповнювали анкети, у яких детально розповіли про вподобання дітей. Тож організатори адаптували розважальну та відпочинкову частину, орієнтуючись на учасників заїзду.

Традиційно кожен артеківець отримав брендований одяг у кольорах загону і море нових знайомств.

Програма табору була дуже насиченою – екскурсії до Києва, спортивні змагання, концерти, теніс, футбол, арт терапевтичні заняття. Встигали діти й осягати й шкільну навчальну програму. Щодня було кілька уроків, а по закінченню, кожен отримав табель з оцінками.

Путівки безкоштовно надала у Луцька районна державна адміністрація .

На оздоровлення відправили дітей соціально вразливих категорій – із малозабезпечених сімей, дітей загиблих або зниклих безвісти Героїв.

Працівники соцвідділу Підгайцівської громади обдзвонили майже сотню сімей, однак у час війни до відпочинку в київському «Артеці» більшість поставились з обережністю.", - повідомив посадовець.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних