Пошук

У Підгайцівській громаді розпочато опалювальний сезон

Дата: 20.10.2023 09:28
Кількість переглядів: 273

19 жовтня 2023 року Комунальне підприємство при Підгайцівській сільській раді розпочало опалювальний сезон.  

Фото без опису

Відповідно до Розпорядження Підгайцівського сільського голови про початок опалювального сезону 2023/2024 рр. № 69 від 10 жовтня, теплопостачання насамперед здійснюється дитячим, лікувальним, навчальним та дошкільним закладам від моменту встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря +8 градусів Цельсія та нижче протягом трьох днів. Таким чином, старт опалювального сезону у громаді припав на 19 жовтня.

Директор Комунального підприємства при Підгайцівській сільській раді Михайло Котов розповів, що до старту опалювального сезону у КП готувались заздалегідь, адже на балансі підприємства перебуває 23 котельні, які постачають тепло у заклади освіти, культури, медицини, адмінприміщення Підгайцівської територіальної громади.

Фото без опису

«Для забезпечення безперебійної роботи котелень було відібрано та працевлаштовано 62 сезонних працівники. Для всіх операторів котелень провели навчання щодо техніки протипожежної безпеки, особливостей опалювального сезону та моніторингу температурного режиму.

Котельні, які працюють на природному газі було під'єднано до газопостачання, а в ті, де обігрів відбувається торфобрикетом,  паливними пелетами, напередодні доставили необхідні паливні матеріали.

Роботи зі забезпечення теплопостачання тривають. Нещодавно на баланс КП прийняли дві котельні, що обслуговують КП "Луцька Центральна районна лікарня" та Піддубцівський ліцей Підгайцівської сільської ради, які виявились у занедбаному стані.

Тож, наразі проводяться поточні ремонтні роботи з облаштування цих котелень, а для  обігріву райлікарні здійснюються заходи щодо закупівлі та наступної заміни старого на новий, більш потужний твердопаливний котел», - зазначив Михайло Котов.

Фото без описуФото без опису

У комунальному підприємстві, також повідомили, що всі котельні громади забезпечені засобами резервного живлення на випадок відсутності електропостачання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних