Пошук

Безпека громадян: комітет ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування провів у Луцьку круглий стіл

Дата: 16.10.2023 09:59
Кількість переглядів: 123

Днями в обласному центрі Волині відбувся круглий стіл за участю представників влади всіх рівнів. Тема спільного обговорення – безпека населення і взаємодія влади всіх рівнів та громадськості у цій сфері, про це повідомили на сайті Волинської обласної державної адміністрації.

Фото без опису

Участь у круглому столі взяв Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк

Фото без опису

"Під час заходу обговорили стан безпекової ситуації у територіальних громадах Волині. Керівники правоохоронних структур та підрозділів ДСНС в області поінформували про заходи, що вживаються на Волині, особливо в умовах воєнного стану.

Як відзначив заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Троханенко, на сьогодні безпекову ситуацію в області можна охарактеризувати як стабільну та контрольовану. Зважаючи на потенційну зовнішню загрозу зі сторони білорусі, на Волині вживаються усі можливі заходи із захисту та укріплення кордону.

Щодо безпеки внутрішньої - обговорили ініціативи створення місцевої та добровільної пожежної охорони, організацію безпекових центрів у волинських громадах.

Організатори круглого столу презентували концепцію «Безпечна громада», напрацьовану експертами Центру політико-правових реформ. Також учасникам заходу представили дослідження за результатами співпраці органів публічної адміністрації та громадськості у сфері забезпечення безпеки громадян", - повідомили на сайті ВОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних