Пошук

У Липинах попрощалися з Героєм Андрієм Несторуком

Дата: 13.10.2023 09:48
Кількість переглядів: 150

11-12 жовтня стали скорботними днями для жителів Липин та всієї Підгайцівської громади. Це дні прощання з мужнім воїном, справжнім патріотом , Героєм Андрієм Несторуком.

Фото без опису

“Хто як не я? Хтось має захищати Україну, її дітей”, - говорив Андрій, ні одного дня не шкодуючи про свій твердий вибір - бути захисником Батьківщини, - згадують рідні захисника.

Фото без опису

Герой мужньо боронив Україну, її свободу і незалежність. Молоде життя обірвалося у бою внаслідок артилерійського обстрілу ворога 7 жовтня 2023 р. поблизу Макіївки Сватівського р-ну Луганської області. Наш земляк був старшим стрільцем десантно-штурмового батальйону.

Фото без опису

Віддати останню шану воїну прийшли рідні, бойові побратими, друзі та жителі громади. У рідних Липинах траурний кортеж Героя зустріли на колінах, людним коридором з Державними Прапорами в руках, встеляючи дорогу квітами. Андрій був корінним жителем Липин, тут він народився і виріс, закінчив місцеву школу.

Фото без опису

Фото без опису

Відважному захиснику було лише 30. Молодий, добрий, турботливий і справедливий син, брат, дядько, друг, побратим. Від непоправної втрати назавжди залишаться рани на серці у родини. Для українців ім’я Андрія Несторука навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності України.

Фото без опису

Спільною молитвою за упокій душі Андрія Несторука молилися у Свято - Хрестовоздвиженському храмі села Липини.

Фото без опису

Фото без опису

Поховали Героя на місцевому кладовищі, неподалік його бабусі та дідуся.

Фото без опису

Герою віддали військові почесті, матері захисника вручили Державний Прапор України, а у небо гучно летіли трикратні салютні постріли.

Фото без опису

"Низький уклін батькам за справжнього мужнього патріота, який був кращим з кращих. Пам'ятаймо подвиг Андрія Несторука, який віддав найдорожче - своє життя за всіх нас... Світла пам'ять і слава Герою! Слава Україні!"- останні слова побратимів Героя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних