Пошук

У селі Струмівка запрацює ще одна камера автоматичної системи фото і відеофіксаціі порушень ПДР

Дата: 05.10.2023 17:05
Кількість переглядів: 354

У селі Струмівка на автошляху Н - 22, по вулиці Рівненській, запрацює ще одна камера автоматичної системи фото і відеофіксаціі порушень ПДР, про це повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.

Фото без опису

Тепер при вʼїзді до села зі сторони Рівного встановлено ще один технічний засіб контролю швидкості, який в автоматичному режимі фіксуватиме адміністративні правопорушення, зокрема, перевищення швидкості.

Фото без опису

"Неодноразово жителі цієї вулиці зверталися щодо встановлення різних засобів, які б допомогли зробити рух на даному відрізку траси безпечнішим для усіх учасників. На жаль, ми не можемо встановити регульовані світлофори для пішоходів з кнопкою "На вимогу", бо автошлях Н - 22 - траса державного значення. Та одним з інструментів зменшення кількісті порушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху є такі камери фото та відеофіксації.

Висловлюю слова вдячності поліцейському офіцеру громади Олександру Остапчуку за підтримку та допомогу в реалізації проєкту.

Кошти для реконструкції зовнішніх електричних мереж,інтернету та електропостачання електроустановок камери відеонагляду були виділені з бюджету Підгайцівської сільської ради.

До слова, це не перша камера, встановлена на автошляху в селі Струмівка.

Сподіваємося, що ці засоби зроблять дорогу більш безпечною, а водіїв спонукатимуть не порушувати ПДР, зокрема,не перевищувати швидкості.

Бережіть себе та будьте уважні, шановні учасники дорожнього руху!",- повідомив заступник Підгаййцівського сільського голови Леонід Гроголь.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних