Пошук

5 ЛІЦЕЇВ ГРОМАДИ ЗМАГАЛИСЯ У ШЕСТИ ВИДАХ СПОРТУ В РАМКАХ "ОЛІМПІЙСЬКОГО ТИЖНЯ В ПІДГАЙЦІВСЬКІЙ ТГ"

Дата: 05.10.2023 15:15
Кількість переглядів: 152

3 жовтня на стадіоні Лищенського ліцею відбулись змагання серед учнів 9-11 класів. Захід був оранізований Волинською територіальною організацією ВФСТ "Колос" та відділенням олімпійського комітету України у Волинській області.

Фото без опису

В урочистому відкритті олімпійського тижня змагань взяли участь голова Волинської територіальної організації ВФСТ "Колос" Олександр Грицуняк, директорка Лищенського Ліцею Наталія Сікора, ветерани Волинського спорту, майстер спорту України з марафонського бігу Олександр Галайда та головний суддя змагань Віталій Шкорупський.

Фото без опису

Фото без опису

36 учасників з 5 ліцеїв громади: Романівський, Піддубцівський, Лищенський, Підгайцівський та Липинський змагались у таких видах: біг на 100 м., метання м'яча, підтягування на перекладині, біг 200 м., біг 400 м, спортивні естафети.

Фото без опису

У загальнокомандному заліку перемогу змагань здобув Підгайцівський ліцей, друге місце у Лищенський ліцей Підгайцівської сільської ради. Почесне третє місце змагань виборов Піддубцівський ліцей.

Фото без опису

Усі переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами, грамотами та медалями "Волинської територіальної організації ВФСТ "Колос", а чемпіони цінними подарунками 🎁відділення НОК України у Волинській області.

Фото без опису

Дякуємо організаторам та спортсменам, дякуємо нашим збройним силам за можливість займатись фізичною культурою та спортом під Мирним небом.

КЗ "Центр культури, туризму молоді та спорту" Підгайцівської сільської ради

Луцька РО ВФСТ "Колос"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних