Пошук

Працівників освіти Підгайцівської громади привітали та відзначили з нагоди професійного свята

Дата: 29.09.2023 09:32
Кількість переглядів: 341

28 вересня зі сцени будинку культури села Підгайці теплі слова з нагоди професійного свята лунали для педагогів усіх професій та рівнів, які займаються вихованням, навчанням, організацією та управлінням в системі освіти Підгайцівської громади.

Фото без опису

Пісенні вітання, щирі побажання та подяки за сумлінну працю – так у Підгайцях відзначили «День освітянина».

Фото без опису

Керівники Підгайцівської громади висловили щиру вдячність освітянам за самовіддану роботу, професійну майстерність, талант, любов до дітей та рідного краю.

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк подякував колективам закладів освіти за патріотизм та активну волонтерську діяльність, адже, допомагаючи Збройним силам України освітяни тримають свій фронт та наближають Перемогу над ворогом.

Педагогів нагородили грамотами та подяками Підгайцівської сільської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Приємною подією стало те, що директор Крупівської гімназії Мирослав Філозоф був відзначений грамотою головнокомандувача Збройних Сил України за активну громадянську позицію, патріотизм та допомогу ЗСУ.

Фото без опису

Фото без опису

Подяку Волинської обласної ради за професіоналізм та внесок у навчання і виховання учнівської молоді отримала Павлович Тетяна - головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису

За результатами роботи у 2022-2023 н.р. грамотами Управління освіти і науки облдержадміністрації за сумлінну працю в галузі освіти, високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність були ногороджені Сікора Наталія - директорка Лищенського ліцею та Ляшук Лариса - директорка Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради.

Фото без описуФото без опису

Грамотою Управління гуманітарної політики райдержадміністрації відзначили з нагоди професійного свята Берестюк Аллу - головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради та Філончук Галину - директорку Романівського ліцею Підгайцівської сільської ради.

Фото без описуФото без опису

В умовах кровопролитної війни, коли Україна щодня виборює свою незалежність, вся освітянська родина Підгайцівської громади дякувала Збройним силам за захист, за можливість навчатись і навчати сучасне покоління дітей, вселяючи надію і віру у тисячі українських сердець у нашу спільну Перемогу! Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуБільше фото на нашій сторінці у мережі Фейсбук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних